Despre noi

Istoria noastra

Molinari isi desfasoara activitatea in domeniul gestiunii espedierilor timp de 9 ani din momentul finantarii inca in anul 1996 dedicindu-si toata atentia dezvoltarii transportului. Seduil situat in Chisinau, Moldova ne ofera un avantaj geografic de a ne afla in centrul tuturor miscarilor de import si export.

Simbolul firmei noastre a fost mereu onestitatea, integritatea si adevarata dedicatie pentru promovarea serviciilor de inalt rang mondial.

Firma noastra va ofera solutii vertiginoase si inovatoare de transportare cu un spectru larg de retele si aliante strategice. E disponibila sa va ofere cele mai bune posibilitati de expediere de transport aerian, maritim si terestru, o multime de produse si servicii cara v-ar satisface cerintele de transportare incercind sa gaseasca cele mai convinabile cai pentru satisfacerea tuturor necesitatilor intr-o piata plina de concurenta.

Departamentul desfasoara impetuoase parteneriate si este Reprezentant ca Cargo Agent a astfel mari Companii Aerine ca “Tarom Romanian Air Transport”, Air Moldova, Austrian Airlines...

Aceasta mare oportunitate in calitate de Cargo Agent ne permite sa organizam transportarea marfurilor in cel mai efectiv si economic mod, sa plasam inalte standarte de servicii pentru satisfacerea necesitatilor individuale de livrare a expeditorilor si clientilor.

© 1996-2024 Molinari S.R.L.